top of page
Logo Superstomy

Geschreven en getekend door Ricardo de Koning

Waar gaat dit boek over?

Maak kennis met Stomy. De cape gaat om en dan vliegt die als een echte superheld door de lucht. Superstomy!

Superstomy is ervoor gemaakt om levens te redden. Zo vliegt die langs allerlei plekken om bijzondere nieuwe vriendjes te ontmoeten. Er gaat soms weleens wat mis. Het leven van een superheld kan best lastig zijn, maar niks staat Superstomy in de weg. Of toch wel?

Zal het Stomy lukken om een echte superheld te zijn? Lees gauw verder en ontdek zijn spannende avonturen.

Superstomy komt je redden!

Waar te koop?

Bestel hier het boek van Superstomy! Het boek wordt geleverd incl. kortingscode voor mijn webshop + een gratis belly konijn van Coloplast!*

*de kortingscode en belly is maar beperkt op voorraad! Je ontvangt een aanvraagje kaartje waarmee jij je belly gratis kunt aanvragen. Alleen stomadragers kunnen een belly aanvragen.

Woordje van de schrijver

Met liefde geschreven en getekend. Dat kan ik met oprechtheid zeggen.

Mijn doel is om dit leuke voorleesboek bij de kinderen te krijgen die een stoma hebben. Of bij ouders met een stoma die graag een mooi avontuurlijk verhaal willen voorlezen aan hun kinderen. Wist je dat stoma’s echt levens kunnen redden? Dat was misschien wel de mooiste reden voor het maken van dit kinderboek.

 

Zelf heb ik sinds 2019 een ileostoma. Ik ken helaas alle problemen die het met zich mee kan brengen, maar gelukkig ook alle positieve kanten van het hebben van een stoma. Want heel eerlijk. Zonder stoma kon ik echt niet normaal functioneren. Buiten mijn eigen ervaringen ken ik genoeg mensen waarbij de stoma's echt levensreddend is geweest. Stoma's zijn dus letterlijk Superhelden!

Ik hoop dat dit boek bij veel gezinnen terecht mag komen en dat Superstomy overal naar toe mag vliegen!

lowres_202312178 Superstomy-8252.jpg
flyers

Bent u stomaverpleegkundige of kinderarts?

Mijn doel is om het boek bij zoveel mogelijk gezinnen met kinderen te krijgen die zelf een stoma hebben. Bent u stomaverpleegkundige of kinderarts en wilt u graag meehelpen om dit doel te bereiken? Dan is het mogelijk om een gratis setje flyers en/of een poster bij mij op te vragen van het boek Superstomy. Ook kan ik u een inkijk exemplaar aanbieden voor inkoopprijs, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Een gratis setje flyers/poster aanvragen kan via onderstaand formulier. U betaald alleen 4 euro verzendkosten.

Uiteraard komen andere bedrijven/stichtingen ook in aanmerking om gratis promotiemateriaal aan te vragen. Zet er in het bericht even bij waar u het materiaal gaat gebruiken.

Gratis Flyers of Poster!

U ontvangt een betaalverzoek voor o.a. de verzendkosten/kosten van het boek.

Wat wilt u aanvragen (excl. verzendkosten)

Bedankt voor aanvraag!

bottom of page